CLAP CLAP CLAP

La Haima

La Haima és l’espai central del festival. Un umbracle que permet relaxar-se entre les diferents propostes, xerrar, compartir amb altres famílies, al mateix temps que gaudim d’una proposta musical variada.

Aquesta proposta estarà sempre dinamitzada pel col.lectiu santboià de punxadiscos No Star DJs. Tindrem diferents actuacions en acústic i un espectacle de màgia per a nens.

Big Almonds

Els tindrem a les 12:30 del matí. Es una banda de versions de rock i pop tocades en acústic. Els seus components formen part d’altres projectes amb trajectòria dintre de l’escena musical del Baix Llobregat.

Influenciats pel rock dels vuitanta, saben donar-li un toc personal al seu repertori amb uns arranjaments elegants i unes potents veus.

Mon Feijóo

Aquesta és Mon Feijóo, Musicompositante nascuda a Ourense, establerta a Barcelona encara que es considera ciutadana del món. Fusiona diversos estils que van des del rock al funk, passant per altres rareses. En els seus concerts inclou versions personalitzades de grups com Dorian, Kiko Veneno o fins i tot Iron Maiden. Actuarà a les 3:30 de la tarda.

Acaba de treure el seu últim álbum, “Peces y culebras” que presentarà al nostre festival.

http://www.monfeijoo.com

Chachi Piruli

A les 5 de la tarda serà temps per un espectacle de màgia on la imaginació dels més petits farà gaudir d’una tarda plena de riures i creativitat. CHACHI PIRULI ens ficarà dins d’un món magic al karxofa!

Sherman Trail

El darrer directe del dia será a les 6:30 de la tarda amb Sherman Trail, un trio musical format per: Jodie Cash (veu, cors i percussió), Toni Espelta (guitarra acústica, veu i cors) i Toni de l’Amo (piano i cors). El seu repertori es basa en adaptacions molt personals de country, rock & roll, blues, soul i bluegrass.

Jodie Cash posseeix una veu rica en registres, es mou pels estils anteriorment esmentats amb soltesa i amb un toc esquinçat personal, a més de tenir una potència vocal sorprenent. Al seu torn Toni Espelta es caracteritza per la seva  guitarra i gruixuda veu al més pur estil ranci de bona part dels seus referents com Johnny Cash. Qui no deixa tampoc indiferent és el tercer component d’aquest magnífic projecte, el pianista Toni de l’Amo.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: