+ info

Gratuït

El festival és gratuït i de lliure accés, obert a totes les persones d’arreu. Totalment lliure de violència de qualsevol mena, en sintonia amb la natura i sostenible, ubicat a un espai verd. És popular i adreçat a tots els públics, tot i que el gruix de la seva programació diürna és familiar. Obrim a les 11 del matí i hi ha activitats familiars sense interrupció fins les 21:30 que acaba el grup d’animació infantil.

Tota la programació es pot trobar a les descripcions dels diferents espais, tot i aixi, pròximament, adjuntarem una graella amb totes les activitats.

Per tal de donar suport econòmic al festival, hi haurà samarretes a la venda tant infantils com d’adult. El got reutilitzable compleix la seva funció principal de no generar residus, però també és una petita aportació/donació econòmica.

Zona Gastronòmica

Durant tot el dia, hi haurà dues barres de menjar tant per les nenes i nens com per les seves families. Enguany, les associacions del Roser i MAF seran les encarregades de la zona gastronomica. A més, a mig matí el festival oferirà fruita de forma gratuïta per la canalla.

A la nit, aquestes barres tancaran a les 2:00.

Ubicació: Parc de la Muntanyeta

El Festival Karxofarock canvia de format per concentrar tot en un dia: des del matí fins a la nit, un munt de propostes  per a infants de totes les edats i les seves famílies. Arriba el FESTIVAL KARXOFA, el primer festival familiar de Sant Boi de Llobregat i tot el Baix Llobregat.

Hi trobareu un espai per a nadons per explorar amb els cinc sentits, una zona per deixar volar la imaginació amb propostes artístiques; un espai més actiu per aquells infants que han crescut amb el Karxofetes i ara demanen més activitats de caràcter experimental i de construcció col·lectiva; també comptarem amb la zona d’aigua per refrescar-se i gaudir i el de contes on el món del llibre i la lectura en seran els protagonistes.

Durant tot el dia la música serà la protagonista amb actuacions en directe, tant de dia, per gaudir en família, com de nit, per a adults. També tindrem una completa programació de xerrades, contacontes, presentació de llibres, tallers em família, punxadiscos i moltes sorpreses més.

Tot aixo ho podreu trobar a:

Col·laboracions

Raquel Gu

La Raquel Gu ha creat la imatge del nostre festival i de cadascun dels espais. Aquesta imatge es podrà respirar en totes les nostres comunicacions i en el festival. Gracies Raquel!

Col·lectiu 309

Tres joves il.lustradores del col.lectiu 309 participaran amb una paradeta on mostraran la seva feina. Gabi Cuevas, Mari Degaldo i Irene Matencio.

Entremares

L’Entremares Associació és un espai d’acompanyament a la maternitat, la criança i la salut familiar. Un punt de trobada per a mares (i els pares que vulguin!) i infants que desitgin gaudir d’activitats pensades per a fer d’aquest procés un viatge més enriquidor i menys solitari.

fb: https://es-es.facebook.com/entremares.maternitat ig:@entremares.maternitat

Cooperativa integral El Roser

Som una cooperativa integral ubicada a Sant Boi de LLobregat, volem oferir un espai de joc i creixement per als infants de 2 a 6 anys i per a les seves famílies. Partim d’un profund sentiment de respecte vers als infants i a les seves necessitats, per això el nostre objectiu principal és oferir un espai segur, preparat i acollidor, on l’infant pugui desenvolupar totes les seves potencialitats sense intervencions dels adults no demanades.

fb: https://www.facebook.com/coopelroser/
http://elroser.es/

Mujeres Alegres Festival

#MAF| Mujeres Alegres Festival és un festival cultural i artístic feminista del Baix Llobregat.

fb: https://www.facebook.com/MujeresAlegresFestival

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: