Escenari

A partir de les 8:30 de la tarda

La Belluga

Animació Familiar

La Belluga es un grup musical d’animació familiar que neix al 2007 a l’esplai El Refugi. Des de llavors, han omplert moltes places de grans ciutats i de petits pobles d’arreu de Catalunya. I també fora, on els més destacats han estat les actuacions al FAICP de Bogotà en tres edicions. Es caracteritzen pel seu dinamisme tan a la seva música com als escenaris.

Venen presentant Paüra, un espectacle complet, dinàmic, enèrgic i àgil. Fent interactuar els assistents, omplen les places de felicitat, solidaritat i amistat; fent de cada actuació una experiencia única que tothom voldrà repetir.

Som Caliu

Rumba Catalana

Som Caliu està format per vuit músics que han aconseguit una sonoritat rumbera, amb caràcter tradicional i a la vegada amb color fresc i actual. Una base ritmica molt compacta fa que sigui impossible no ballar al seu son. Es un grup que es basa en el directe, en tocar per la gent, en fer gaudir i emocionar al públic de manera que els seus concerts es converteixen en una ceremonia d’alegria, passió i diversió.

A banda dels seus temes propis, al seu repertori podem trobar versions dels grans mestres de la Rumba Catalana com el Gato Perez, Peret, Los Amaya, etc. Als seus concerts han col.laborat artistes com Peret Reyes o el Negro Luis.

13 Grados

Bolerorockcountry

Banda del extraradi Barceloní amb un directe enèrgic, passional y en el que les seves lletres es transformen en cançó a ritme de bolero, folk americà i pinzellades de pop-rock. Un repertori eclectic, allunyat d’etiquetes, on les seves cançons narran situacions, vivències i històries atemporals. En definitiva, un viatge a través de la poesia i la crònica negra.

Peinga Rayo y las aeromozas

Punk-Pop

Peinga Rayo es un personatge inclassificable y part fundamental de la escena de Barcelona: dissenyadora d’art, agitadora cultural, cervell de Les Skeletas y del surrealisme Low Cost, per assenyalar algunes de les seves disfresses més habituals. “Puto disco” es el seu primer album, gravat a estudis clandestins, florits i subterranis, produït per Calos Ann, trobareu punk i new wave sense treva.

Els que estiguin avorrits de música preciosista, pretenciosa, melismes extrems i sense-sang varis, estan de sort. Peinga Rayo i las Aeromozas es un grup divertit i irreverent que no us sorprendrà segur.

Seikos

Ska

Seikos és un grup musical de Sant Feliu de Llobregat, format al Maig de 2014. Arriben al Karxofa presentant el seu primer treball discogràfic “Viaje al centro”. Un disc amb influències de ska, reggae, punk, rock i melodies molt ballables produit per Ramon Figueras (Doctor Prats) a l’estudi Can Pardaler de les mans de David Rosell. El directe no deixa a ningú indiferent, coreografies, intereccions amb el públic i una sonoritat excel·lent! Estan cridats a ser la banda revelació d’aquest 2019!

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: