CATACRIC CATACRAC

Espai Conte

És més que un espai de lectura. Es tracta d’un racó pensat per relaxar-se, per interactuar, per deixar volar la imaginació i per compartir moments i estones en família. Un espai pensat per a totes les edats amb diferents activitats preparades durant tot el dia. No us deixarà indiferents! Conta contes espontanis, tallers, titelles i molts contes per gaudir-los.

Blai Senabre

A les 11:30 del matí, comptarem amb la col·laboracio del Blai Sanabre i les seves històries.

El viatge de Samira

A la 1:30 del migdia es farà la presentació del conte il·lustrat El viatge de Samira

El viatge de Samira, és un projecte solidari en forma de llibre il·lustrat que vol recuperar la visió més humana davant l’horror que han de viure milers de nens i les seves famílies per escapar de les guerres.
Com l’autora ens comenta: “És un conte il·lustrat en el qual han col·laborat un munt de persones per ajudar-me a donar-li forma, estructura i ànima. I que m’han animat i encoratjat cada dia perquè pogués veure la llum.”
Ara s’ha imprès i es ven per recollir diners per ajudar a aquestes famílies a recuperar la seva vida. Vina a coneixèr-les i a donar-les a conèixer!!!

Anna Roig Dolz – Creixendo

A les 5:30 de la tarda també tindrem l’Anna Roig i el seu conte musicat La Nana i l’avi Papet.

La Nana i l’avi Papet és un conte musical que ens convida a endinsar-nos en el món d’aquests dos personatges. Amb ells podrem compartir situacions del seu dia a dia i aprendre unes cançons molt especials, les seves cançons, amb les quals podrem gaudir, jugar… i que acabaran sent, també, nostres!

Un conte musical que ens parla de la relació entre un avi i la seva neta, del valor de la convivència i dels petits moments que podem compartir en família, així com de la importància de la música i com ens pot acompanyar i ajudar a créixer des de l’amor i la confiança.

Vine a gaudir de les cançons del llibre-disc La Nana i l’avi Papet en aquest taller/espectacle especial per a totes les famílies del Festival Karxofa, a càrrec de l’Anna Roig Dolz (Creixendo). 

L’Anna és l’autora del conte i també la protagonista. La Nana és ella quan era petita i l’avi Papet, el seu avi! Aquest és un projecte molt personal que arribarà als cors dels més petits de la casa, així com d’aquells grans que voldrien tornar a ser petits. 

http://www.creixendo.com
 https://www.instagram.com/creixendo

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: